[REVIEW] Skinmiso Pore Beauty Nose Pack


Az utóbbi időben - talán mert jobban hidratálok, mint eddig valaha, és lehet a fényvédő is rátesz egy lapáttal - az orrom területe, ami mindig is problémamentes övezetnek számított, elég csúnya állapotban leledzik. Eddig is voltak rajta kisebb pötyikék, amelyeket egy pórustisztító tapasszal orvosolni tudtam, most viszont olyan szinten elharapódzott a helyzet, hogy ennél drasztikusabb megoldás szükségeltetik.

Nemcsak, hogy zsírossá vált, de nagyon sok fekete pontocska tarkítja, szemmel is láthatóak a betömődött pórusok, arról már nem is beszélve, hogy több helyen arról olvastam mostanság, hogy ezek az oly' nagy népszerűségnek örvendő orrtapaszok nem feltétlen bizonyulnak jó választásnak, élből két okból:
  1. A tapaszok csak felületesen kezelik a problémát, a mélyen ülő szennyeződésekkel nem tudnak mit kezdeni, így a pórusok viszonylag gyorsan újra eltömődhetnek.
  2. A lehúzás procedúrája során az irritációra hajlamos bőr könnyen károsodhat.
Úgyhogy megpróbáltam valami jobb alternatíva után nézni. A hosszas keresgélés közepette belebotlottam a Skinmiso termékeibe, azon belül is Pore Beauty Nose Pack készletbe, mely egy háromlépéses kezelés során bánik el az orr pórusaiba begyűlt szennyeződésekkel. A tesztelők közül kinek többé, kinek kevésbé, de használt, és összességében valamennyien úgy nyilatkoztak a termékről, hogy mindenkinek megér egy próbát. 

 
Kínzóeszközök bevetésre várva

Honnan: Ebay
Mennyiért: $19 ~ 5.000,- Ft

Mit ígér a termék?
A leírás szerint a Pore Beauty Nose Pack a maga nemében igencsak egyedinek számító termék, ugyanis a három lépéses kezelés során kitisztítja a pórusokat, közben a legkevesebb kárt téve a bőrben. Az első orrmaszk felnyitja a pórusokat, és felszínre hozza a mélyükben megbúvó szennyeződéseket, előkészítve ezzel a bőrt a következő lépésre. A csomaghoz mellékelve találunk egy fültisztító pálcikát, amellyel eltávolíthatjuk a felhozott finomságot, illetve a Skinmiso is kínál külön (szerintem csillagászati összegért - szólt a smucig) egy hasznos kis eszközt, amellyel a makacsabb szennyeződéseket is ki tudjuk szedni a bőrből, és remekül használható az arc bármely pontján. A második orrmaszk bezárja a kitisztított pórusokat, és nyugtatja a bőrt, míg a harmadik lépésben felvivendő krém hidratálja azt. A kezelés után az orr láthatóan tisztává válik. 

Személyes tapasztalat?
Az első tapasz felhelyezés után szépen a helyén marad, nem csúszkál, pedig alaposan át van itatódva cuccal, még a tasakjában is szépen marad a hatóanyagból. Kimondottan nincsen illata, ami számomra egy plusz pont, mert nem nagyon szeretem, mikor szaglászhatom egyik-másik szúrós szagú vackot az arcomon. Érzésre kicsit bizsergető, de semmiképpen sem kellemetlen, a jelek szerint valóban kíméletesen láthatja el a feladatát.

A tapaszka eltávolítása után jön az igazi hentesmunka - legyalábbis nekem. Habár mellékelnek a pakkhoz külön fültisztító pálcikákat, hogy azokkal szedhessük ki a mindenféle nyalánkságot a kitágult pórusainkból, véleményem szerint hatékonyabban kezelhető a probléma egy céleszköz használatával. Mint már említettem, a Skinmiso kellékét én kimondottan sokalltam (3.000,- forint magassága), főleg úgy, hogy ennek jóval a töredékéért lehet megtalálni kb. teljesen ugyanezt a terméket, csak más márkánál, esetleg márka nélkül. Én végül az Innisfree terméke mellett döntöttem, amely ugyanolyan tökéletesen megfelel a célnak.

Félelmetes, hogy első alkalommal mennyi cuccot távolított el ez a kis csoda a bőrömből! Kimondottan az a jól ismert oddly satisfying érzés kerülgetett "munka" közben! (fotót nem kaptok a végterméktről, eszem ágában sincs elborzasztani senkit, de tényleg brutális mennyiségű dzsuvától szabadultam meg)

A második tapaszka szintén tocsog a mindenféle jótól, ezek a Skinmisonál a jelek szerint nem sajnálnak ki semmit sem a temékeikből. Ennek már van egy nagyon de nagyon enyhe gyógyszerillata, de egyáltalán nem zavaró, egy idő után el is illan. Kimondottan jó érzés a szadizás után, hogy a kis tapasz enyhíti a kialakulófélben lévő kínt a bőrben.

A harmadik lépés egy kissé viaszos gél felvitelét jelenti, mely állagát tekintve leginkább a pore balmokra emlékeztet. Szépen bevonja a bőrt, és hidratálja azt. A tasakban sokkal több van, mint amit egy alkalomra fel lehet használni, így több alkalomra is elég. Érdekes, mert egy idő után szépen elkezd lehámlani az ember orráról.

Összegezve?
Hogy működik-e? Határozottan. Az orrom szépen kitisztult az első használat után, a második alkalommal pedig, amikor egy héttel később megismételtem a procedúrát, már kevésbé volt tele szutyokkal. A gyártó szerint érdemes végigcsinálni az egész kezelést a legjobb hatás érdekében, de én már most, két alkalom után is látom a különbséget. 

Kiindulási állapot, valamint az első és második kezelés után

Ami a hatékonyságon túl számomra egy nagy nagy piros pontot érdemel, hogy a hatóanyagok valóban nem irritálják a bőrömet, olyan, mintha egy sheet maszkot viselnék az orromon.

Újra vásárolnám?
Jelen pillanatban még van nyolc kis csomagom, így egy darabig még nem lesz szükségem arra, hogy újra vásároljak belőle. Azonban úgy gondolom, hogy igen, határozottan vennék még belőle, és valószínűleg fogok is!

Végső pontszám:
 + egy hold
5/5

Ti jártok/jártatok hasonló cipőben? Kíváncsian várom, Nektek milyen praktika, kozmetikum volt a befutó a probléma kezelésére!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Copyright © 2014 Confessions from Wonderland , Blogger