[REVIEW] SKINFOOD White Dandelion Derma Mild Sun CushionJoggal felmerül a kérdés: miért tesztelek fényvédőt a tél kellős közepén? Nyílván mert van némi létjogosultsága a dolognak, érdemes utána olvasni, miért is hasznos ilyen tájban is a megfelelő fényvédelem az arcbőr számára - főleg akkor, ha olyan szerencsés valaki, mint én, és már attól bepirosodik a bőre, hogy csak rágondol az "Irritáció" szóra.

Ez az első fényvédőm, amelyet vásároltam, miután levontam a konzekvenciát: oké, hogy az utóbbi hónapokban jobban vigyáztam a bőrömre, mint eddig valaha, de ezzel még érdemes lenne megfejelni a törekvéseket.

A BB creamekben és cushion-ökben, amelyeket használok/használtam, rend szerint benne van gyárilag a fényvédő. Mostanság azonban nagyon ritkán élek ezekkel a termékekkel, melynek legfőbb oka, hogy roppant mód lusta vagyok ezen a téren - változtatni kéne rajta, megjegyzem, ugyanis gazdája lettem egy szenzációs alapozónak, amit használnom sem ártana (bejegyzés róla később).

Mit ígér a termék?
Szóval a hosszú bevezető után a fényvédőről. Nagy szerelmese vagyok a SKINFOOD kozmetikumainak. A tavaszi-nyári bőrápolási rutinomat kb. kizárólag ezen márka termékeivel végzem, és nagyon meg vagyok elégedve velük. Így aztán adta magát, hogy ha náluk megtalálom az elképzelésemnek megfelelő fényvédőt, akkor le is fogok rá csapni. Mindenképpen cushion fomában szerettem volna megkaparintani a jövőbeli sunscreenemet, ugyanis sajnálatos módon szerelmes vagyok ezekbe az édes, kompakt holmikba. Ez a fényvédő ráadásul hipoallergén, így bátran használható érzékeny bőrön is, akár gyerekeknek is - a benne található hatóanyagok pedig megvédik az iritációra hajlamos bőrt a káros napsugaraktól.

 
Nem sajnálják a cuccot belőle, annyi szent!


Személyes tapasztalat:
Lassan második hete használom, és nem tudok rá rosszat mondani. Nincs kellemetlen illata, nem szárítja a bőrt, és zsírossá sem teszi. Tényleg olyan, mint egy védőréteg, ami szépen csendben megbújik a bőrödön, és végzi a dolgát. Nagyon élvezem reggelente felvinni a bőrömre, mint már említettem, sajnos cushion rajongó vagyok :) Felvitelt követően pár percig láthatóan világosabb volt tőle a bőröm, mintha túl világos alapozót használtam volna, ám ez az elütés az eredeti tónusomtól gyorsan megszűnt. Valóban nem irritál, aminek szőrnyen örülök!

Összegezve:
Kimondottan jó választásnak tartom, főleg első fényvédőnek. Árban nem mondhatnám, hogy csillagászati összegbe kerülne (jelenleg 3.300,- forintot kóstál az eladónál, akitől rendeltem), ezért cserébe pedig kellő fényvédelemmel láthatjuk el az arcbőrünket. Érzékeny bőrűeknek must have termék!

Újra vásárolnám?
Határozottan. És élek a gyanúperrel, hogy fogom is!

Végső pontszám:

5/5

Kíváncsian várom a hozzászólásaitokat: ti használtok fényvédőt? Ha igen, örömmel olvasnám a tapasztalataitokat a komment szekcióban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Copyright © 2014 Confessions from Wonderland , Blogger