Februári stationery kedvencekEgy új rovattal kedveskednék Nektek, amennyiben vevők vagytok rá, hogy néha napján ne csak a sminkekről ömlengjek a blogon, hanem a másik nagy szerelmemről is írjak, amely nem más, mint a stationery.

Mindig is roppantmód érdeklődtem minden iránt, ami papír-írószer, az utóbbi években azonban felerősödött bennem ez a rajongás. Így nem tudok bemenni úgy egy ilyen árukészlettel utazó boltba, hogy onnan ne hozzak magamnak valamit - nem is csoda, hogy annyi üres füzet tornyosul a polcomon, és még mennyit fogok beszerezni hozzájuk! Ami azonban nagyon a szívem csücske lett az a planning és a jegyzet készítés. Szemezgetek még a manapság oly' népszerű bullet journallal is, de ehhez úgy érzem, hogy még nagyon sokat kell fejlődnöm. 

Nem mondok újat azzal, hogy az Aliexpress igazi melegágya a különböző stationery cuccoknak (is), én pedig előszeretettel vásárolok innen, egyrészt mert olcsó, másrészt mert olyan holmikat találhat az ember, amilyenekről eddig még azt sem tudta, hogy léteznek. Korábban ajánlottam pár számomra kedves Aliexpress eladót, ahol érdemes szétnézni és szemezgetni, a poszt ide kattintva elérhető.

Ezután a hosszú bevezető után következzenek a februári kedvenceim!

 

1. 171 darabos matrica szett
Honnan: Aliexpress
Mennyiért: $8.85 ~ kb. 2300 Ft (az Aliexpress mobil alkalmazásáról vásárolva kerül ennyibe, egyébként kb. $13 a teljes ára)

Rengeteg kreatív blogon találkoztam már ezekkel a matricákkal, és nagyon megörültem neki, amikor megtaláltam őket Alin. A csomag 171 különböző meseszép matricát rejt, amely könnyen a bőség zavarába ejteheti a szerencsés tulajdonost, ugyanis egytől egyig csodás darabokról van szó. Az ára elsőre talán soknak tűnhet, de ezért az ellenértékért cserébe valóban egy rahedli, szebbnél szebb matricát kapunk. A minőségre szintén nem lehet panasz, ahogyan a szállítási időre sem - tracking mellett, kereken két hét alatt megérkezett a rendelésem. 

 
Handwriting needs to be improved~

2. Cosmos Sticky Notes
Honnan: Aliexpress
Mennyiért: $0.67 / darab ~ kb. 170 Ft

Galaktikusak, szóval elkerülhetetlen volt, hogy előbb vagy utóbb (inkább utóbb) a kosaramban landoljanak. Egyelőre még várakoznak a bevetésre, de már megvannak velük a terveim.  

3. Márvány mintás washi tape
Honnan: Aliexpress
Mennyiért: $0.80 ~ kb. 200 Ft 

4. Arany színű washi tape
Honnan: Aliexpress
Mennyiért: $1.50 /darab ~ kb. 370 Ft

Tipikusan azzal az indíttatással vettem őket, mint kábé az összes eddig washi tapemet: megláttam, megszerettem, és kellett nekem ♥ A márvány mintást nem igazán adják vissza jól a fényviszonyok, talán még az Aliexpress-en található fotó sem, de élőben teljesen rendben van!

Ha kíváncsiak vagytok, mi mindent lehet kihozni ezekből a termékekből, és még sok más hasonló apró csecsebecséből, látogassatok el az Instagram fiókomra, a study_sarang-ra, amelyen kifejezetten ebben a témakörben találhattok posztokat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Copyright © 2014 Confessions from Wonderland , Blogger