[REVIEW] Tosowoong Pure Deep Sea Water Mask PackVan-e jobb review poszt egy hosszú szünet utáni visszatérésre, mint egy sheet maskról készített bejegyzés? Tudom, tudom, annyi fajta és féle maszkot találni manapság a boltokban és az interneten, hogy Dunát lehetne rekeszteni belőlük, ráadásul kifejezetten nem tudsz kimondottan mást írni egyikről sem, mint hogy Puha lett tőle a bőröm vagy Valóban segített a szárazságon stb. Viszont épp azért, mert olyan sok termékből választhatunk, miért ne lehetne hangot adni annak, ha valamelyik kimondottan jó volt, és érdemes lenne újra kipróbálni? Na ez a drágaság a Tosowoong-tól épp ilyen!


A maszkot múlt héten kaptam ajándékba Orsitól, és nem bírtam ki ennél tovább, hogy kipróbáljam! 

Mit ígér a termék?
A hangsúly természetesen a tengervíz jótékony hatásán van - hála a maszkban található természetes anyagoknak, hidratálja és feszessé teszi a bőrt, és még a ráncok ellen is felveszi a harcot (gondolom azért logikusan nem egyetlen alkalom után, hanem ha az ember a rendszeresség jegyében használja).

Használatában nincsen semmi meglepő: arctisztítás, toner, aztán fel a maszkkal! 10-20 perc után pedig le vele, a maradék cuccot pedig hagyjuk a bőrbe szívódni. Személy szerint én bevágódtam a következő Goblin epizódom elé - a dorama nézésnél jobb alkalom nekem sosem mutatkozik maszk viselésére~

Mégis mitől volt más?
  • Az nem újdonság, hogy ezeket a maszkokat aztán alaposan ellátják cuccal a tasakban. De ennél a drágaságnál olyan szinten - és ráadásul annyira magába szívta a nedvességet -, hogy felhelyezést követően is attól féltem, hogy apró cseppekben lecsorog a nyakamon. Nekem ez kimondottan pozitív volt, azt az érzetet keltette bennem, hogy itt most durva hidratálás következik. Szóval ha valaki olyan maszkot keres, amiben aztán van anyag, akkor tessék!
  • Sokaknak ismerős lehet a macera a maszkokkal amikor feltesszük őket, vagy amikor az arcunkon kellene maradniuk, de nem akarnak. Nem vagyunk egyformák arcberendezésileg, hála az égnek. Ennél a maszknál azonban a felhelyezést követően úgy éreztem, ez aztán sosem csúszna le vagy mozdulna el! Egy kicsit még egyfajta tapadást is éreztem az arcomon viselés közben, amire nem emlékszem, hogy eddig megtörtént volna velem. Kényelmes volt viselni!
A hatás?
Az arcom puhábbá varázsolta, kicsit talán tisztábbnak is érzem a bőrömet. A maszk tette a dolgát, és azt jól is csinálta :)

Összegezve:
A fent említettek végett a termék kiemelkedett számomra a többi eddig próbált sheet mask közül. Hatásában hozta azt, amit az ember elvár tőle, mindenféle kellemetlen mellékhatás nélkül!

Végső pontszám?

5/5

Végtére is, ami jó, az jó, nem igaz? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Copyright © 2014 Confessions from Wonderland , Blogger