5 Aliexpress eladó stationery mániásoknak


Senkit sem szeretnék riogatni, de lassan el kell kezdenünk megbarátkozni a ténnyel: közeleg az ősz!
Kövezzetek meg, tudom, hogy a franc se akar rágondolni a már-már spejzban dekkoló végzetére, de próbáljuk kicsit pozitívabb oldaláról megfogni a dolgot.

  1. Végre nem rohadunk a betonra, ha kitesszük a lábunkat a házból.
  2. A természet a barna és sárga végtelen számú színkonbinációba öltözik, szemet gyönyörködtető lesz! – Húzzatok sétálni az erdőbe~
  3. Ami engem a leginkább lázba hoz: füzetek, tollak és egyéb szem szájnak ingere holmik – halkan mondom, nehogy valakit felzaklassak – az iskolakezdésre.
Oké, oké, tudom, hogy iskolát megjárt, dolgozó nőként nem feltétlen fogok a szupermarketek tematikus részlegeiben elveszni, – dehogynem! de összességében már-már beteges szinten gyűjtöm és hasznosítgatom a különböző stationery holmikat, amelyekből csinos kis kollekciót halmoztam fel az utóbbi hónapokban, és jelenleg is úton van néhány rendelésem.

Ezzel pedig el is érkeztünk a mai bejegyzés fő témájához: bemutatom nektek azokat az Aliexpress eladóimat, ahonnan tündéri stationery holmikat lehet beszerezni, és árban sem szállunk ki a világűrbe!

Ha van valami, amivel a Kpopon kívül a sírba tudok tenni bárki kívülálló egyszerű halandót, az a stationery mániám. Leginkább washi tape és sticky note függő vagyok, de szeretem a tollakat és füzeteket is gyűjtögetni.

Nem hiszem, hogy újat mondok nektek, de Aliexpress, mint oly’ sok mindennek, így a stationerynek is felettébb széles választékban bővelkedő melegágya. Oké, vannak dolgok, amiket inkább nem szereznék be onnan a jutányos ár ellenére sem, például ruhákkal eddig mindig megjártam, és kenceficék terén is inkább az ebayre szavazok, de a papír-írószer simán az a kategória, amivel nem tudnak nagyon átverni, és annyi vackot felhalmozhatsz egész olcsón, hogy a végén belefulladsz!

A szállítási idő boltonként változó, de átlag 4-6 hét alatt érkezik meg a rendelés. Vannak olyan eladók, ahol még ennyit sem kell várni, ez igazából tapasztalat kérdése. Személy szerint azonban úgy gondolom, ezekre a holmikra érdemes várni. Lássuk is a listát!

Ebből a boltból néhány szőrnyen édes füzetkét sikerült megkaparintanom, az egész pakk még 2 dollár sem volt. Két hét alatt megérkezett a rendelésem, amiért extra pirospont jár a boltnak.Egy szót mondok: füzetek. Meseszépek, és nem is olyan drágák, igaz, sok tétel amolyan zsákbamacska elven működik. A szállítási idő átlagos, kb. egy hónap alatt jön meg a rendelésed, de a látvány kárpótol. Vásároltam itt egy olyan gyönyörű füzetet, ami úgy néz ki, mint egy mesekönyv, nem is merek bele írni!


Számomra ez a matricák és washi tape-k lelőhelye, jutányos áron találhat itt az ember szép dolgokat. Plusz, két hét alatt megérkezett a rendelésem, úgyhogy kimondottan nem rágtam tövig érte a körmömet.
Sok olyan cuccot sikerült innen szereznem, amit máshol esetleg drágábban láttam, vagy egyáltalán nem leltem más eladóknál, többek között gyönyörű washi tape és sticky note gyűjteménnyel rendelkezik az oldal. Ez a tény azért kompenzálja a jó 4 hetes várakozási időt, mire megjön a rendelés.Számomra ez a bolt az Ultimate Stationery beszerzőhely Alin, innen vásároltam eddig a legtöbbször, és szerintem még jópárszor fogok is! Washi tape, tollak, csipeszkék, sticky note, bármi jöhet innen. A washi tape-ek kimondottan jó áron szoktak náluk lenni. Szállítási idő tekintetében kb. egy hónapot kell várni, mire megérkeznek a portékák.


Számomra ők a Top5, bár rajtuk kívül több másik boltból is szoktam rendelni, igaz, onnan inkább csak alkalomszerűen, ha valamit csak ott találok meg, vagy ha nagyon jó áron adnak valamit.

Ha Nektek is vannak bevált eladóitok, nemcsak Aliexpressen, de Etsyn, Ebayen vagy valahol máshol, sok szeretettel várom őket a komment szekcióban ♥ Mutassátok meg, Ti melyik helyekre esküsztök! ♥


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Copyright © 2014 Confessions from Wonderland , Blogger